4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Teksas Fan Kulüp'ten taraftara çağrı

Bursaspor'un ateşli taraftar grubu Teksas Fan Kulüp, taraftar dernekleri, tribün liderleri ve işadamlarını Bursaspor için birleşerek yardım kampanyası başlatmaya davet etti.

Bursa Valisi Şahabettin Harput'dan özel izin isteyen Teksas Fan Kulüp yetkilileri, yaptıkları açıklamada, "Başarılı bir performans sergileyen takımımıza, bu dönemde maddi açıdan destek olmak amacıyla tüm Bursasporlulara sesleniyoruz. Taraftar dernekleri ve tribün liderleri birleşerek Sayın Valimiz Şahabettin Harput'dan özel izin almaya ve önümüzdeki haftanın herhangi bir günü kapalı spor salonunda, formalarını layıkıyla terleten tüm futbolcularımız ile teknik kadromuza maddi anlamda destek olmak amacıyla
kampanya başlatmaya davet ediyoruz" dediler.

Kapalı spor salonunun kapasitesinin üzerinde bir katılım beklediklerini ifade eden Teksas Fan Kulüp, "Binlerce Bursasporlu, bu birlik ve beraberlik çağrısına kayıtsız kalmayacak, takımımızı bu yolda mükafatsız ve yanlız bırakmayacaktır. Bu bilinçle ayrım yapmadan tüm işadamları, taraftar dernekleri ve Bursasporluları böyle anlamlı bir günde salonda görmek istiyoruz. Başlatılacak olan bu kampanyanın daha sonra açılacak banka hesapları ile büyüyeceğine ve taraftarların takımı yanlız bırakmayacağına inanıyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 13:06:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?