2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Tekstilciye barış kurşunu

Bursa'da bir tekstilci, boşanmak üzere olan yeğeni ile eşini tekrar barıştırınca, kızın ağabeyi tarafından işyerinde kurşunlandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saat 10.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Cumhuriyet Caddesi Doruk Çarşısı'nda meydana geldi. İddiaya göre Cemal Daş (47), boşanmak üzere olan yeğeni ile eşini mahkeme sürecinde tekrar biraraya getirip barıştırdı. Bu duruma kızan, yeğeninin kayınçosu T.Ç, sabah saatlerinde konuşmak üzere Daş'ın eşarpçı dükkanına gitti. Dükkanda oturan Daş ile tartışmaya başlayan T.Ç, yanında getirdiği silahı çıkartarak, "Bu işe neden karıştın" diyerek ateş etmeye başladı. 

Sol bacağına giren kurşunla yaralanan Daş, dükkanında ambulansın gelmesini bekledi. Çevredeki esnaf ve vatandaşlar, iş adamına tülbentle tampon yaptı. Daş'ın yakınları çalan cep telefonuna güçlükle cevap verirken, telefona el koyan polis ekipleri zanlıya ulaşmaya çalıştı. 

Olayın ardından firar eden T.Ç'nin yakalanması için çalışma başlatılırken, yaralı Cemal Daş Bursa Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2007 Cuma 12:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?