6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Telefonla başladı işkenceyle bitti

YANLIŞ TELEFONLA BAŞLAYAN AŞK İŞKENCEYLE BİTTİ

Bursa'da, telefonda tanıştıktan sonra beraber yaşamaya başladığı kadının çocuklarına işkence yaptığı iddia edilen şahıs, çocukların dayısının ihbarı üzerine yakalandı.

Bursa'nın Osmangazi İlçesi Emek Mahallesi'ndeki bir çiftlikte çalışan Bişar A., 7 ay önce eşinden ayrı yaşayan iki çocuk annesi Samiye D. (28) ile yanlış arama sonucu telefonda tanıştı. Ardından Samiye D., iki çocuğuyla birlikte Bilecik'ten Bursa'ya gelerek Bişar A. ile beraber yaşamaya başladı.

İddiaya göre Bişar A., 10 yaşındaki Murat ile kardeşi 8 yaşındaki Ebru"yu önce dövüp ardından da aç bıraktı. Bilecik'te yaşayan çocukların dayısı Mahmut K. (34) durumu öğrenince Bursa'ya gelerek Bişar A. hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bunun üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, Bişar A.'yı gözaltına aldı. Muayene edilen çocuklardan Murat'ın sırtında yumruklardan oluşan morluklar, Ebru'da ise şiddete bağlı konuşma bozukluğu tespit edildi. Çocukları terbiye etmek için dövdüğünü belirten Bişar A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YANLIŞ TELEFONLA BAŞLAYAN AŞK İŞKENCEYLE BİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2010 Cuma 14:14:02
Güncelleme :6 Ağustos 2010 Cuma 14:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?