4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Telekom'dan bin badem fidanı

Türk Telekom İl Müdürlüğü Türkiye'nin ağaçlandırılma seferberliğine katkıda bulunmak için Yenişehir Toprakocak Köyü'ne bin adet badem fidanı dikti.


Toprakocak Köyü'nde oluşturulan alanda gerçekleştirilen törene Bursa Çevre ve Orman İl Müdür Yardımcısı Rahmi Bayrak ve Telekom İl Müdürü Mustafa Öztürk'ün yanısıra çok sayıda personel katıldı. Bursa Telekom İl Müdürü Mustafa Öztürk törende yaptığı konuşmada, kurum olarak Türkiye'de e-fatura projesi kapsamında 100 bin ağaç dikimi hedeflediklerini belirterek, "Türkiyemiz'in ağaçlandırılmasında katkı sağladığımız için mutluyuz.

Bu ormanı e-fatura'ya geçen abonelerimiz adına oluşturuyoruz. Bu konunun daha da yaygınlaştırılmasını bekliyoruz. Bu sayede hem kağıt tasarrufu yapmış oluyoruz hem de, yeni ağaçların kesilmesini önlüyoruz. E-fatura kapsamında bu gün ülkemizde 900 bin abonemiz faturalarını elektronik ortamda alıyor.

Bugün Yenişehir'de bin adet ağaç dikeceğiz. 2 yıl önce de Mudanya Balabancık Köyü'ne dikim yapmıştık. Hedefimiz, güzel ülkemize iyi bir gelecek hazırlayabilmek" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 15:37:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?