4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Terminalde yürüme derdi bitti

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Şehirlerarası Terminali’nin Yalova Yolu İKEA önü girişinden terminale kadar tüm yayaları güzergah üzerinde çalışan otobüslerle ücretsiz taşıyacak.

Terminalde inip Gemlik tarafına gidecek olanlarda aynı güzergahta İKEA önüne kadar belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecekler.
Bursalılara rahat, konforlu, ekonomik ve engelli vatandaşlara da uygun olarak tasarlanan otobüslerle kaliteli ulaşım hizmeti veren Büyükşehir Belediyesi, ulaşım konusunda her geçen gün alternatif çözümleri hayata geçiriyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin talimatıyla terminale gece ulaşım tarifesinin uygulanmasının ardından İKEA önünden terminale yürüyen tüm vatandaşların da sıkıntısı çözülüyor.

Terminale gidecek ancak İKEA önünde inen tüm vatandaşlar artık terminale giden otobüslere ücretsiz binebilecekler. Özellikle terminalde inip Gemlik’e gidecek olan vatandaşlarda İKEA önüne kadar terminal otobüslerinden ücretsiz yararlanabilecek.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sorunların çözümsüz olmadığını belirterek, “Yaşanılan sorunları yerinde tespit ederek, çözümler üretmeye devam edeceğiz. Terminalde kısa süreli parklanmalarda yaşanan sıkıntıya yönelik otoparkı 30 dakika ücretsiz hale getirdik.

Terminalle şehir merkezi arasında yaşanan toplu ulaşım sıkıntısı da uzun zamandır vatandaşlarımızı zor durumda bırakıyordu. Mevcut hatta takviye yaparak terminale gece ulaşımında yaşanan sıkıntıya çözüm ürettik. Şimdi de yol üzerinde inen yolcuları terminale kadar ücretsiz taşıyacağız. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 10:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?