3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Termosifon bomba gibi patladı

ELEKTRİKLİ TERMOSİFON EVİ HAVAYA UÇURDU

Bursa'da elektrikli termosifonun patlaması sonucu bir evde göçük meydana gelirken, patlama sırasında evde kimsenin olmaması facianın önüne geçti.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesi'nde oturan 31 yaşındaki Sevil K. ve eşi Serhat K. (34), 4 yaşındaki kızları Nehir'i bakıcıya bırakıp işe gitti. Ailenin sabah saatlerinde evlerine bağlattıkları elektrikli termosifon öğleden sonra bomba gibi patladı. Patlamanın etkisiyle ev harabeye dönerken, evde kimsenin bulunmaması faciayı önledi. Büyük bir gürültüyle irkilen mahalle sakinleri, polis ve itfaiyeden yardım istedi. Ekipler, göçük sonrası binanın çökme ihtimaline karşı tedbir aldı. Serhat ve Sevil K. çifti ise kendilerine telefonla ulaşılmasının ardından hemen evlerine geldi. Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen çift, "Verilmiş sadakamız varmış. Çocuğumuz ya da biz evde olabilirdik. Termosifonu sabah bağlatmıştık. Herhalde bir yanlışlık var "diye konuştular. Genç çift, evlerine girip 4 yaşlarındaki kızları Nehir'in fotoğrafını kurtardılar.

Patlama sırasında üst katta oturan ev sahibi Raziye T. (80) ise kendisini dışarıya attığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ELEKTRİKLİ TERMOSİFON EVİ HAVAYA UÇURDU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2011 Pazar 13:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?