3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Terörü protestolara Mudanya da katıldı

Hakkari'de 12 askerimizin şehit edilmesi üzerine Türkiye çapında başlayan protestolara Mudanya da katıldı.


Mudanya Kaymakamlığı'nın düzenlediği terörü tel'in yürüyüşüne yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Mütareke Alanı’nda toplanan kalabalık, Uğur Mumcu Kültür Merkezi yanından İpar Caddesi'ne belediye bandosu eşliğinde çıkıp, buradan yaklaşık bir kilometre mesafedeki iskele meydanına kadar sloganlar atarak yürüdü.

PKK ve Amerika aleyhinde sloganlar atan grup, İstiklal Marşı’nı okudu. Kaymakam Adem Öztürk kısa konuşmasında, “Hain terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 12 askerimizi rahmetle anıyoruz. Sehitlerimize saygı için tüm Mudanya el ele, tek yürek ve tek nefes buradayız. Milletimizi bölmek isteyen bölücü örgütün uşakları kahraman ordumuz ve emniyet güçlerimizin sarsılmaz azmi, gücü, imanı karşısında hak ettikleri cezayı mutlaka göreceklerdir.

Aziz şehitlerimiz Türk bayrağına sarılıp Türk milletinin gönlünde sonsuza dek yaşayacaktır. Türk anaları daha nice Mehmetçikler yetiştirip, seve seve vatan için feda edecektir. Şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Allah rahmet eylesin, kanlarınız yerde kalmayacaktır” dedi.


Konuşmanın ardından şehitlerin ismi tek tek okunup hep bir ağızdan "Burada" diyerek bağırılırken, Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar ve vatandaşlar göz yaşlarını tutamadılar.

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 01:16:04
Güncelleme :23 Ekim 2007 Salı 16:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
beyceli IP: 88.246.126.xxx Tarih : 23.10.2007 18:56:31

BİZİM ORHANELİ'DE DE YAPILDI NİYE BİZİM HEM BİZİMDE SLOGANLAR ATILDI BİZ SAYGI DURUŞU YAPTIK VEDE İSTİKLAL MARŞINI OKUDUK.....:(