2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Ters yöne girdi, yaya kaldırımına çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde ters yöne giren bir otomobil, karşı yönden gelen araca çarpmamak için yaya kaldırımına çıktı.

Otomobil, onlarca kişinin yürüdüğü kaldırımda demir korkuluk ve beton saksılara çarparak durabildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, bir ilaç firmasında müşteri temsilcisi olarak çalışan Dilek Menekşe’nin (26) kullandığı 34 AP 1416 plakalı otomobil, Çakırhamam Caddesi’nde ters yöne girdi. Menekşe, karşı yönden gelen bir araca çarpmamak için orta refüjü aşarak otomobiliyle kaldırıma çıktı. Onlarca kişinin yürüdüğü kaldırımda demir korkuluk ve beton saksılara çarpan otomobil, güçlükle durabildi.

Dilek Menekşe, otomobilde ağır hasara yol açan kazadan, hava yastığının açılması sonucu yara almadan kurtuldu. Olayın şokunu üzerinden atamayan Menekşe, çevredeki iş yerlerinin sahipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Ölen ya da yaralananın bulunmamasının büyük bir şans olduğunu söyleyen vatandaşlar, "Otomobil aniden ters yöne girdi. Sürücüsü, karşı yönden başka bir aracın geldiğini görünce panik yaptı. Ortadaki refüjü aşarak kaldırıma çıktı. Olası bir facia, ucuz atlatıldı" dediler.
a.a.
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 14:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?