3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

TFF'den Bursa Valisine büyük gaf!

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Bursa'da açılan "Milli Gurur Milli Forma" sergisinde Bursa Valisi Şahabettin Harput'a hediye edilen formanın "Şabettin Arput" yazılı olması dikkat çekti. Forma, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl tarafından valiye hediye edildi.

Korupark Alışveriş Merkezi'nde Futbol Federasyonu Başkanı Rahmetli Hasan Doğan anısına açılan 'Milli Gurur Milli Forma Sergisi'ne çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından sergiye katkılarından dolayı Bursa Valisi Şahabettin Harput'a isminin yanlış yazılı olduğu forma hediye edildi.

"Şabettin Arput" yazılı 16 numaralı Milli Takım formasını valiye hediye eden Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, vali Harput'a katkılarından dolayı teşekkür etti.

"FORMAYI TRAKYALI YAPMIŞ"

Öte yandan Vali Harput'un ismindeki 'H' harflerinin eksik yazılması ve bu formanın valiye hediye edilmesi Bursaspor taraftarlarından büyük tepki topladı.

Bir şehrin valisinin isminin gelişi güzel yazılmasına dikkat çeken taraftarlar, "H harfi eksik olduğu için biz bu formanın Trakyalı birine yaptırıldığını düşündük. Bu formaya isim yanlış yazılmış olsa da bunun farkına varılıp hediye verilmemesi gerekiyordu. Bursa valisinin isminin bilinmemesi ve formaya yanlış yazılması büyük bir skandaldır" dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 13:43:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?