4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Ticaret Borsası'ndan Altepe'ye destek

Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, tamamlanma aşamasına gelen Ticaret Borsası binasında incelemelerde bulundu.

Sabah saatlerinde seçim çalışmalarına tarihi Geyve Han'dan devam eden Altepe, Ticaret Borsası Başkanı Rıza Aydın'ı ziyaret etti. Osmangazi Belediyesi tarafından üst katları yıkılarak yeniden düzenlenen Ticaret Borsası binasını gezen Altepe, çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Kendilerine yaptıkları bütün çalışmalarda tam destek olana borsa yöneticilerine teşekkür eden Altepe, "Gerek Doğanbey kentsel dönüşüm projesi olsun, gerekse borsa binasıyla ilgili tekliflerimizde olsun, her zaman bizlere sıcak baktılar. Gerçekten bir Bursalı bilinciyle bizlere yaklaştılar ve bir Bursa insanı olarak, bir Bursa kent yöneticisi olarak bu sorumluluğun en güzelini gösterdiler. Daha önce mahkemeyle elde ettikleri hakları olmasına rağmen, kent halkının beklentisi doğrultusunda ve bizlerin talebiyle her türlü fedakarlığı yaptılar. Çarsımıza yakışır bir borsa binası bitmek üzere. Tüm bu çalışmalarından dolayı şükranlarımızı arz ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda çok daha güzel projelere, Bursa için çok daha güzel işlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Ticaret Borsası başkanı Rıza Aydın ise, Altepe'ye destek olmalarının altında Bursa sevgisinin yattığını belirterek, "Bursa sevdalısı olan başkanımızın her çalışmasına gönülden katıldığımızı belirtmek istiyorum. Buradaki çalışma da aslında bunlardan bir tanesiydi. Bu çalışmalar sürecek, fakat Bursa sevgisi bitmez. İş beraberliğimiz sürecek. Kalp beraberliğimiz eskiden beri var, artarak devamını diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe daha sonra tarihi Geyve Han esnafını gezerek meselelerini dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 14:06:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?