4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Timsah galibiyete odaklandı

BURSASPOR GALİBİYETE KİLİTLENDİ

Hafta sonu kendi sahasında İstabul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak Bursaspor'da futbolcular galibiyete odaklandı. Yeşil-beyazlı takımın oyuncuları Bekir Ozan Has ve Giani Krita, galibiyet serisine devam etmek istediklerini söylediler.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bekir Ozan Has, başarının altında istikrarın yattığını ifade etti. Geçen sezonun ikinci döneminde başlayan çıkışın devam ettiğinin altını çizen Has, "Ben her zaman istikrarın olumlu olacağını düşünüyorum. Ertuğrul Sağlam'ın gelmesiyle başlayan istikrarımız devam ediyor. Takımdaki birlik ve beraberlik başarıya büyük katkı yapıyor" dedi.

Tecrübeli oyuncu son dönemlerde forma şansı bulamadığıyla ilgili sorulara ise, "Biz profesyonel futbolcularız. Bu kararı hocamız veriyor. Oynatır, oynatmaz bu onun kararı. Biz de buna sayı göstermek zorundayız. Biz görev verildiği takdirde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" cevabını verdi.

Galibiyet serisiyle ilgili sorulara ise Bekir Ozan Has, "4'de 4 oldu diye bırakma niyetimiz yok. İnşallah sezon sonuna kadar böyle galibiyetler ile bitiririz. Gerçekten çok zor bir karşılaşma. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un son zamanlarda bir çıkışı var. Çok iyi kontra atak yapıyorlar. Bizde buna göre çalışıyoruz. İnşallah 3 puan ile ayrılacağız" şeklinde cevap verdi.

Bekir Ozan Has bir gazetecinin, "Bu hafta 2. sıraya yerleşebilirsiniz" şeklindeki sorusunu ise, "Biz kendi maçımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah rakiplerimiz puan kaybeder. Maçı bir gün önceden oynayıp rakiplerinizin kaybetmesini beklemek çok güzel oluyor" diyerek cevapladı.

"İNŞALLAH 5'DE 5, 10'DA 10 OLUR"

Takımın çok iyi bir grafik ortaya çizdiğini kaydeden Giani Krita ise, "Her zaman galip geliyoruz. Bu hafta inşallah aynı fark olacak ve 3 puan alacağız. Ben hiç konuşmuyorum ve çalışıyorum. Hocamız her şeyi biliyor. Ben sadece çalışıyorum. Çok müthiş fark var. 5'de 5, 10'da 10 inşallah böyle gider. Çok güzel maç ama zor maç. Rakibimiz çok iyi takım" diye konuştu.

Krita, taraftarların maçta gol atan oyuncuya altın hediye edeceklerinin anımsatılması üzerine, "O zaman ben hocaya söylüyorum beni hemen kadroya alsın" diyerek espri yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2009 Perşembe 16:52:05
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 18:30:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?