6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Timsah uzatmada turladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Bursaspor, normal süresi golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmada Bugsaşspor'u 2-0 yendi.Yenikent Asaş Stadı'nda oynanan mücadelenin uzatma dakikalarında yeşil-beyazlı ekibin gollerini Şilili forvet Pinto ve Turgay Bahadır kaydetti. Bursaspor, Pinto ve Turgay'ın golleriyle kupada çeyrek finale yükselmiş oldu.

MUSTAFA ER KAPTAN ÇIKTI

Bursaspor'un altyapısından yetişen ve uzun yıllar yeşil beyazlı formayı giyen Mustafa Er Bugsaşspor'da kaptan olarak sahaya çıktı. Bursasporlu taraftarlar eski oyuncularına maç öncesinde sevgi gösterisinde bulundu.

STOPERLER KULÜBEYE

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam sakatlıkları süren Carson'un yerine Yavuz, Basser'in yerine Hakan, Ozan'ın yerine de Mehmet Sak'ı oynattı. Genç teknik adam Ankaragücü maçındaki stoperler Stepanov ve Serdar Aziz'in yerine de Ömer ile İbrahim'i sahaya sürdü.

OSMANLI TORUNLARI VİZYONDA

Bursaspor'u hafta içi ve mesai saati olmasına karşın taraftarı Ankara deplasmanında yalnız bırakmadı. Bursa'dan gelen yeşil beyazlı taraftarlara, Unitimsah ve ODTÜlü Timsahlar da eşlik etti. Yaklaşık 100 Bursasporlunun yer aldığı tribünde açılan 'Teksas film sunar: Osmanlı Torunları' yazılı pankart dikkat çekti.

TOPRAK SAHADA FUTBOL

Bursa Atatürk Stadı'nın zemininden sonra Bursasporlu futbolcular Yenikent Asaş Stadı'ndaki zemin karşısında zor onlar yaşadı. Çim alanın neredeyse yok denecek kadar az olduğu zemin kumla kaplıydı. İki takımın oyuncuları da top kontrolünde güçlük çekti.

 

...
Yayın Tarihi : 20 Mart 2012 Salı 16:28:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?