6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Timsah yüksekten uçuyor

TİMSAH YÜKSEKTEN UÇUYOR

Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek tarih yazmaya devam eden Bursaspor'da Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, iyi futbol oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyeti aldıklarını söyledi.

İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Nayşman, "Volkan'ın golünden sonra ikinciyi bulduk. İlk golden sonra dengeleri biraz bozuldu ve defans kontrolünü kaybetti. Kalecinin gol atma arzusuyla ileriye çıkmasını Ali Tandoğan iyi değerlendirdi ve ikinci golü bulduk. Güzel, sıkıntısız, fevkalade bir maç oldu. Bursaspor hak ettiği galibiyeti aldı" dedi.

 

"BU BAŞARIDA EN BAŞTA HOCAMIZ VE BİRLİKTELİĞİN KATKISI VAR"

Bursaspor'un Ertuğrul Sağlam'ın gelişiyle alışık olmadığı başarılara imza attığının hatırlatılması üzerine Nayman, "Bu başarıda hocamızın da etkisi var ve artık şehir de büyüdü. İnsanlar kulüp üyesi bile olmasa bile bazı şeyleri konuşuyorlar. Bursa artık Türkiye'de 3. şehir konumunda. Bu yabana atılır bir ilerleme değil. Bunun futbola da yansıması elbette olur. Hocamız çok iyi bir hoca, yönetim uyumlu yönetim olunca bunun karşılığını alıyoruz" şeklinde kaydetti.

"HOCAMIZIN KARŞISINDA SAYGIYLA DURUYORUZ"

Artık yorucu bir maratonun başlayacağına dikkat çeken Nayman, "Daha iyi olacağız. Kafadaki şekillenme ve bütün plan hocamıza ait. Hocamız süper plan ve program uyguluyor. Hiç kelimesini harfini değiştirecek bir şey bırakmıyor. Biz de karşısında saygıyla duyuyoruz. Bu maç trafiği biraz yoracaktır. Buna takım da alışacaktır ve sıcaklar da geçecektir. Biz gene azimle inançla yola devam ediyoruz" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖNCESİ BARBARLIK İMAJINI SİLMELİYİZ"

Şampiyonlar Ligi'ne Bursaspor'un ilk kez katılacağını söyleyen Ferruh Nayman, "Ekonomik katkısını hiç yaşmadık. Bunu ilk kez yaşayacağız. Gelen misafirlere, gelen turistlere çok medeni olmamız lazım. O insanlar birşeyi öğrenmek istediğinde onlara yardımcı olmamız lazım. Bir şey istediklerinde son derece önlerini açıp kibar davranmamız lazım. Bunu yaparsak yurt dışında prestijimiz artacaktır. Sert, kabadayı, barbar gözüyle bakanlar çok. Bizim bu imajı silmemiz çok önemli ve ülke adına güzel bir propaganda olur. Sportif bir netice alırsak onlar üstüne katarak anlatırlar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2010 Pazar 13:02:00
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 17:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?