4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Timsah zirveye, forma satışları dibe

BURSASPOR ZİRVEYE, FORMA SATIŞLARI DİBE OYNUYOR

Turkcell Süper Lig'de zirveye göz koyan Bursaspor'da lisanslı forma satışlarının artmaması kulüp yöneticilerini üzüyor.

Ligde ve Türkiye Kupası'ndaki sergilediği başarılarla tüm futbol otoritelerinde alkış toplayan Bursaspor'da lisanslı ürün ve forma satışları beklenin altında seyrediyor. Bursaspor'a taraftarların sahip çıkması gerektiğini belirten Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Eren, yükselişe geçen Bursaspor'un ayakta kalması için lisanslı forma ve ürün satışlarının artması gerektiğini söyledi.

Eren, "Yeşil beyazlıların ligdeki durumu forma satışlarına yansımıyor. Şehir, takımına sahip çıkmalı. Yaklaşan Galatasaray maçı öncesi taraftarlar Bursastore'lere gelerek takımlarına maddi destek vermeli. Takımın başarısına rağmen forma satışları yeterli değil. Forma ve ürün satışlarından elde edilen gelirle takımımızın başarılarına katkı sağlayalım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 14:18:00
Güncelleme :23 Kasım 2009 Pazartesi 14:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bünyamin PERVANELİ IP: 88.240.88.xxx Tarih : 25.11.2009 08:58:38

Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak Bursasporu Destekliyorum ve de  Şampiyon olmasını istiyorum, şu anda çok güzel bir yerede Ertuğrul hocayıda tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Bir adet forma almak istiyorum ama fiyatlardan haberim yok pahalı diyorlar. Alıp Trabzona arkadaşıma hediye göndereceğim. Foma fiyatları nekadar yazarsanız sevinirim .Bursaspora ve Kent Habere başarılar dilerim.  Bayramınızı Şimdiden tebrik ederim.