6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Timsah'a destek sözü!

BURSASPOR'A DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'un ligin ilk yarısında elde ettiği başarıyı sezon sonunda Avrupa Kupaları'na katılarak taçlandırması için başlattığı destek kampanyasında, Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik'ten de 250 bin TL'lik yardım sözü aldı.

Başkan Altepe, Bursaspor'un ara transfer döneminde içinde bulunduğu maddi sıkıntıları aşması maksadıyla başlattığı destek kampanyasına devam ediyor. Altepe, ikinci ziyaretini AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar'la birlikte Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik'e yaptı. Başkan Altepe, ziyarette Bursa'nın tek takımı ve tek rengi olan Bursaspor'un yakaladığı başarıyı kalıcı hale getirmesi gerektiğini, bunun için herkesin yeşil- beyazlı kulübe destek olması gerektiğini söyledi.

Bursaspor'un elde ettiği başarının Bursa'da yaşayanları sevindirdiği kadar şehrin tanıtımına da katkıda bulunduğunu dile getiren Altepe, "Bursaspor bir şehir takımı ve Bursa'nın ortak değeridir. Bu sezon Bursaspor'un elde ettiği başarının ardından gittiğimiz her yerde insanlar bize Bursaspor'u soruyor. Bursaspor'un elde ettiği başarı Bursa'nın da konuşulmasını sağlıyor. Yakalanan bu başarı sürekli olmalı. Bursaspor'un Avrupa kupalarında oynaması için katkı koymanın tam zamanı diye düşünüyorum. Bugüne kadar kent dinamikleri arasında aktif rol oynayan, eğitime, kültüre her zaman destek veren işadamımız Faik Çelik de kampanyamıza 250 bin TL ile katıldı. Bunun örnek olmasını diliyor ve tüm kent dinamiklerinin desteğini bekliyoruz" dedi.

İşadamı Faik Çelik, Bursa'nın önemli bir değerine sahip çıkmasından dolayı Başkan Altepe'ye teşekkür ederek, "Bursaspor için elini taşın altına koyan başkanımıza destek olmak bizim için de önemli bir görev. Bursa'da kazandığımızı Bursa'ya vermeliyiz" diye konuştu.

BURSASPOR'A DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR
BURSASPOR'A DESTEK ARTARAK DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 16:14:01
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 17:17:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?