4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Timsah'ın zirve yürüyüşü

Geçen sezonun devre arasında takımın başına gelen Ertuğrul Sağlam ile birlikte büyük bir çıkışa geçen Bursaspor'da bu sezon 10 maçta topladığı 22 puanla 2. sıraya yükselerek zirve yarışına ortak oldu.

Sahasında oynadığı son iki maçta rakip ağları 10 kez havalandıran Bursaspor kendi kalesinde gol görmedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 6-0'lık tarihi bir farkla mağlup eden Bursaspor tarihinde 3. kez 6 farklı galibiyet kazandı. Ligde üst üste 5. galibiyetini alan Yeşil-beyazlılar, bu seride toplam 18 gol atarak rakip ağaları adeta gol yağmuruna tuttu.

Bursaspor'un büyük umutlarla transfer ettiği ve oynadığı futbolla da beklentileri karşılayarak taraftarların sevgilisi hale gelen Arjantinli Pablo Martin Batalla ise oynadığı 3 haftada 3 gol atarak beğeni topladı. Takıma iyice uyum sağladığını kaydeden Batalla, "Hücum hattında etkili bir takım olduk. 3 haftadır gol attığım için mutluyum. Bunu devam ettirmek istiyorum. Gol atmanın yanı sıra attırmayıda seviyorum. Ligdeki galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2009 Pazartesi 16:40:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rasim osmanoglu IP: 78.172.254.xxx Tarih : 28.10.2009 02:24:42

koyu bır fenerbahce taraftarıyım bursaspora başarılar dılıyorum senelerdır bursa kume duşmemeye oynıyor erturul hocanın takımın başına gelmesı bu korkuyu artık yaşatmaycak bıze buda şu anlama gelıyor futbolu cok seviyorum maca gıdebılıyorum artık nekadar hasta fenerlı olsamda bursanın maclarını kacırmamaya ozen gosterıyorum başarılar bursaspora