4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Timsah'tan imza şov

Bursaspor'da İvan Ergiç, Hüseyin Çimşir ve Zapotocny, Yeşil-beyazlı taraftarların tezahüratları altında sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine Bursasporlu taraftarlar damgasını vururken, İsviçre'nin Basel takımından transfer edilen İvan Ergiç, şaşkınlığını gizleyemedi. Sırp futbolcu, 2+1 yıllık sözleşmeye imza atarken, "Bursaspor'a gelmekten son derece mutluyum. 10 yıldır futbol oynuyorum, ancak böyle bir taraftar hiç görmedim. Gerçekten çok şaşırdım. Taraftarların önünde sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Beşiktaş'tan kiralanan ve 1 yılı da opsiyonlu olan Zapotocny ise, sözleşmesini imzaladıktan sonra, "Bursaspor taraftarı bir numara. Bursaspor'da olmak ve Bursaspor için ter dökecek olmak benim için gurur verici. Ben de sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

Mustafa Sarp'ın Galatasaray'a transfer olmasının ardından bu boşluğu dolduracak olan ve Trabzonspor'dan alınan tecrübeli futbolcu Hüseyin Çimşir de, 2+1 yıllık sözleşmeye imza atarak, "Öncelikle burada olmaktan son derece mutluyum. Taraftarımızın iyi olduğunu biliyordum, ancak bu kadar iyi olduğunu ilk kez görüyorum. Bursaspor için elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları için mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Taraftarlar tarafından adeta yeşil-beyaza bürünen salonda tezahüratlar yankılanırken, yeni transferler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Futbolcular, kendilerine yapılan tezahüratlar eşliğinde salondan ayrılırken, şans bulan vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

İmza törenine tatilde olan Başkan İbrahim Yazıcı haricinde tüm yönetim kurulu üyeleri katılırken, Asbaşkan Haluk Özkıyıcı, yeni sezonda taraftarlara farklı bir Bursaspor izlettireceklerinin müjdesini verdi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 17:51:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?