3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Timsahtan Kung-Fu şov

Bursaspor'un Güney Kore'den transferi Shin Young Rok attığı ilk gol sonrası takım arkadaşlarına ülkesine özgü selam verirken, ikinci golü sonrası ise yaptığı Kung-Fu hareketi ile yeni bir trend kazandırdı.

Devre arasında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın girişimleri ile Bursaspor'a kazandırılan Shin Young Rok her geçen gün yıldızını parlatmaya devam ediyor. Sempatisi ile her geçen gün Bursasporluların sevgisini kazanan Shin Youn Rok bu hafta oynadığı güzel futbol ve attığı 2 güzel gol ile takımını sırtlamasını başardı. Daha önce Gençlerbirliği maçında attığı şık gol ile gelecek adına taraftarı umutlandıran Güney Koreli, Denizlispor maçında attığı Bruce Lee stili golün ardından ilginç iki gol sevinciyle
hafızalara kazındı.

TAKIM KAPTANI SÖYLEDİ, SAHADA UYGULADI
Takımı 1-0 öne geçiren golün ardından takım arkadaşlarını karşısına geçiren Shin Young Rok ülkesine özgü selam vererek tribünlerden alkış topladı. İkinci golün ardından ise saha kenarına koşan Young Rok uzak doğu sporu Kung-Fu hareketleri ile golünü kutladı. Dövüş hareketleri ile Bursa'ya yeni bir trend kazandıran Güney Koreli oyuncunun Ömer Erdoğan'ın sözlerini dinleyerek ilginç gol sevincini uyguladığı öğrenildi. Maç öncesi takım kaptanı Ömer Erdoğan'ın Shin Young Rok'a, "Gol atarsan, ülkene özgü sevin" dediği ifade edildi.

ANNE VE BABASI TRİBÜNDE
Anne ve babasının tribünde olduğu maçta sahada yıldızlaşan Shin, attığı 2 gol ile sahada Güney Kore rüzgarı estirdi. Çocuklarının attığı her gol sonrası Shin Young'un anne ve babası tribünde büyük sevinç yaşadı. Rok ise sevincini anne ve babasına el sallayarak paylaştı. Shin'in sakatlandığı bir pozisyonda, oyunun devam etmesine üzerine genç oyuncunun babası ayağa kalkarak oyuna değil de saha kenarında yatan oğluna bakması dikkatlerden kaçmadı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 13:25:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?