4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

TIR şoförü uyuyunca...

Bursa'nın Karacabey ilçesi yakınlarında sürücüsü uyuyan tır, karşı yöne geçerek iki kamyonla çarpıştı. Can pazarının yaşandığı kazada, kabinde sıkışan tır sürücüsü bir saat süren mücadelenin ardından ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, saat 04.00 sıralarında İzmir yolunda meydana gelen kazada Rasim Sarıgemi'nin kullandığı 34 UC 4601 plakalı deterjan yüklü tır, sürücünün uyuması sonucu karşı seride geçti.

Bu sırada karşı şeritten gelen 41 K 3416 plakalı kamyona çarpan tır, kontrolünü tamamen kaybederek arkadan gelen Kubilay Esen'in kullandığı 16 BML 15 plakalı Tır'a çarptı. Deterjan yüklü tırın sürücüsü Rasim Sarıgemi, çarpmasının etkisiyle tır içinde sıkışırken ilk çaptığı kamyon şoförü ağır yaralı olarak hastaneye
kaldırıldı. Diğer tırın şoförü kazayı yara almadan atlattı.

Sivil savunma ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmaları sonucu sıkıştığı tırdan kurtarılabilen Sarıgemi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Kazayı yara almadan atlatan Kubilay Esen, olayın şokunu uzun süre üstünden atamazken, bir anda karşı şeritten üstüne doğru gelen tırı görünce ne yapacağını şaşırdığını, büyük bir şans eseri hayatta kaldığını söyledi. Kaza nedeniyle karayolu bir süre kapatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 11:13:26
Güncelleme :1 Ekim 2009 Perşembe 11:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat eren IP: 78.178.62.xxx Tarih : 2.10.2009 10:23:15

özellikle tır şöförleri yollarda çok uyuyo lütfen trafik ekiplerine burda çok iş düşüyo ben o yolu sürekli kullanıyorum ve hiç trafik uygulamasıyla karşılaşmadım geçen önümde seyreden bi kamyon şöförüde uyukluyodu kornayla kendine geldi yetişeyim diye yapıyolar ama sonuç ortada yazık günah hiç gerek yok