6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

TIR şoförünün katili yakalandı

KOCASI DA DOSTU DA CİNAYETE KURBAN GİTTİ

Bursa'nın Gemlik ilçesinde kahvehane çıkışında öldürülen TIR şoförünün katili, dost hayatı yaşadığı kadının kardeşi çıktı. Zanlının, borç para ve namus sebebiyle cinayeti işlediği öğrenilirken, kadının kocasının da 2000 yılında öldürüldüğü belirtildi.

Edinilen bilgiye göre olay, balık pazarı kahvehaneler bölgesinde meydana geldi. TIR şoförlüğü yapan Oğuz Biçer (40), kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 3 kurşunla hayatını kaybetti. Bursa cinayet masası dedektifleri ve ilçe polisi bölgede geniş çaplı soruşturma başlatırken, maktul Oğuz Biçer'in cesedi savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kanlı bilmecenin ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Ağır Suçlar Büro Amirliği ekipleri, çok yönlü soruşturma başlattı. Polis, katil zanlısı olarak aradığı çay ocağı işletmecisi Sebahatin E.'yi (37) önceki gün sabaha karşı babasının oturduğu Gemlik'teki evinde yakaladı. Sorgulanmak üzere Bursa'ya getirilen Sebahatin E., öldürülen Oğuz Biçer'in geçen yıl ablası M.Y'den bir miktar para aldığını, bu parayı geri ödemediği gibi tehditler savurduğunu öne sürerek cinayeti bu sebeple işlediğini söyledi. Dost hayatı yaşadığı M.Y. isimli kadının eşinin de 2000 yılında Manisa'da işlenen bir faili meçhul cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Zanlı ile birlikte saklanmasına ve olayın örtbas edilmesine yardım eden 2 kişi de gözaltına alındı.

KOCASI DA DOSTU DA CİNAYETE KURBAN GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2010 Pazartesi 19:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?