4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

TNT kitap toplama kampanyası

TNT Ekspres'in Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Zeytinburnu Şubesi ile birlikte her yıl mart ayında Kütüphaneler Haftası ile başlayıp, eylül ayında İlköğretim Haftası'na kadar devam eden "TNT Ekspres Bilgi ve Kültür Taşıyor" kitap toplama kampanyası, Türkiye'nin dört bir yanından gördüğü desteklerle devam ediyor.

Her sene olduğu gibi bu sene de kampanyanın kendi rekorunu kırması hedeflenirken, TNT Ekspres Türkiye kuryeleri 444 0 868 no'lu telefonu arayarak kitap bağışlamak isteyenlerin kitaplarını kapılarından ücretsiz teslim alıyor.

Kampanya kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın öngördüğü yayınlar ile gençlik klasikleri, çocuk klasikleri, klasikler, üniversite ve Anadolu liseleri hazırlık kitapları, çocuk hikayeleri, psikoloji kitapları, çocuk romanları ve öğretmen eğitim kitapları toplanıyor. Bu kitaplar daha sonra TNT Ekspres Türkiye çalışanları tarafından gönüllü olarak tasnif ediliyor. Büyük bir titizlikle hazırlanan kitaplar, gidecekleri okulların önceliklerine ve ihtiyaçlarına göre ayrılıyor. TNT Ekspres TIR'larına yüklenen yüz binlerce kitap ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek için yola çıkıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 16:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?