3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

TOBB toplantısında Bursa ağırlığı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 64. Genel Kurul toplantısına Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, 24 TOBB delegesi ve Yönetim Kurulu ile katılarak ağırlığını koydu.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yeniden Başkan seçildiği TOBB Genel Kurulu'nda BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker üçüncü kez TOBB Yönetim kurulu üyeliğine seçildi. 365 oda ve borsadan toplam bin 555 delegenin katıldığı genel kurulda TOBB Konseyleri için yapılan seçimlerde de İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Anıl TSO Konseyine, Bursa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Aydın da Ticaret Borsaları Konseyinde görev aldı.

TOBB Başkanı ile Yönetim Kurulu'nun ve diğer organlarda görev alanların genel kurulda direkt delegeler tarafından belirlendiği seçimlerde, BTSO Meclis Başkan Vekili Mehmet Erhan TOBB Yüksek Disiplin Kurulu yedek üyeliğine, İnegöl TSO Başkanı Metin Anıl, Gemlik TSO Başkanı Kemal Akıt ve Karacabey TSO Başkanı Özer Matlı Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi asil üyeliklerine, BTSO Meclis Üyeleri Sami Bilge, Osman Bolat ve Fevzi Çağlayan Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi yedek üyeliklerine seçildiler. Genel kurula Bursa Ticaret ve Sanayi Odası TOBB delegesi olarak Celal Sönmez, İlhan Parseker, Ali Hazır, Mahmut Yılmaz, Hüseyin Özdilek, Hasan Kırcı, Sami Bilge, Osman Bolat, Hasan Bayrak, İsmail Ulubey, Galip Sakder, İsmail Hakkı Yılmaz, Abdullah Bilaçlı, Hüseyin Zeki Tunaoğlu, Metin Ceylan, Ali Yılmaz, Murat Yuvakuran, Mehmet Erhan, Zafer Tolunay, Fevzi Çağlayan, Abdülkadir Ekinci, Erol Dağlıoğlu, Halil Bağlan ve Onur Kaymaz katıldı.

TOBB çatısı altında 10 yılını dolduran delegelere plaket ve şeref belgeleri de TOBB Hizmet Binası'nda düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Mehmet Erhan, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Yılmaz ve BTSO Meclis Üyesi İsmail Ulubey TOBB Genel Kurul delegeliğinde 10 yılını tamamlamış olmaları nedeniyle Hizmet Şeref Belgesi ve plaketi aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 11:28:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?