4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

TOKİ değerlendirme toplantısı yapıldı

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, inşaatı hızla devam eden TOKİ konutları ile ilgili değerlendirme toplantısında, projenin tarafları ile bir araya geldi.

Belediye encümen salonunda yapılan toplantıya İnegöl TOKİ Genel Koordinatörü Adnan Şeker, Proje Müdürü Adem Kösterelioğlu, Fen İşleri Müdürü Ahmet Aka ile Park Bahçeler Müdürü Hüseyin Kurt, Su İşleri Müdürü Ekrem Ergün, Zabıta Müdürü Adnan Aydın ve İmar İşleri adına Sabri Şen katıldı.

Başkan Alinur Aktaş, "Toplu konut inşaatı hızla devam ediyor. Konutlar bittikten sonra işleyişin sağlıklı devam edebilmesi için projeleri tekrar gözden geçiriyoruz. Burada kullanılacak su, elektrik, telefon, doğalgaz, yol kanalizasyon, yağmursuyu, yeşil alanlarının yanı sıra, ulaşım eğitim ve sağlık ile ilgili müştemilatın sağlanmasına yönelik kurum ve kuruluşlarla da görüşmelerimiz devam ediyor.

Onlar, bu konularla ilgili kanaatlerini, bizler fikirlerimizi dile getiriyoruz. Tabii ki şu an hali hazırda projelerimiz var, devam eden ihalelerimiz var. Kasım sonu itibari ile TOKİ konutlarımız bitmiş olacak, müteahhit firmanın toplu konut için taahhüt ettiği tarih bu.. Ancak kendileri konutların daha önce teslim edileceğini ifade ediyorlar. Biz kış öncesi bütün bu unsurların halledilip işleyişin sağlıklı bir şekilde olmasını istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda. Bugün de bu sebeple bir araya geldik" dedi.

Birinci etabın tamamlanmasının ikinci etabın daha kolay yapılmasını sağlayacağını anlatan Aktaş, "Ben müteahhit firmamıza kolaylıklar diliyorum, gerçekten dönem dönem geziyoruz. Binalar sağlıklı bir şekilde, hızla yükseliyor. Görüntüsü itibari ile de çalışma net bir şekilde ortaya çıkıyor. Tabii yeşil alanları, alt yapısı, üst yapısı, mini yolları ve daha önce belirtmiş olduğum unsurların da tamamlanması ile yeni bir şehrin ortaya çıktığını göreceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle de konunun taraflarından biraz sabır istiyorum. Hak sahiplerimizin ve insanımızın burada rahat ve huzur içinde yaşayabilmesi için İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 18:33:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?