3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

TÖMER'den dil taraması

Türkiye'nin En Büyük Dil Okulu olan A.Ü. TÖMER; 25. kuruluş yılında Türkçe ve Yabancı Dil eğitimi alanlarında sektöre yön veren kurum olmaya devam ediyor.

2009 yılında da tüm tecrübesini ve birikimini Bursa'da yaşayan bireylere iletmeye devam edecek olan TÖMER Bursa Şubesi ÜCRETSİZ "DİL TARAMASI" ile ilköğretim ve lise öğrencileri için kişisel beceri analizleri , ailelerine de danışmanlık hizmetinin yanında değişen sınav sistemleri ile ilgili de bilgilendirme toplantıları yapıyor.

Türkçe, İngilizce, Almanca,Rusça başta olmak üzere 20'ye yakın dil öğreten TÖMER; Dil Eğitimi dendiğinde akla gelen ilk kurumlardan biri.

TÖMER'in Bursa Uluyol' daki eğitim merkezinde İlköğretim ve Lise Öğrencilerini kapsayacak "ücretsiz dil taraması" gerçekleştiriyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan TÖMER Bursa Şubesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mesut Ege DEMİRTAŞ; "İlköğretim öğrencileri için yeni bir sistem olan SBS hem öğrenciler tarafından hem de aileleri tarafından henüz yeni olması nedeniyle tam olarak ne yapılacağı bilinmeyen bir sınavdır.Buradan hareketle 25.yılını kutlayan TÖMER ; Bursa'da yaşayan ailelere ve ilköğretim çağındaki öğrencilere ÜCRETSİZ Danışmanlık ve Rehberlik hizmeti vererek hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyor.Ayrıca Avrupa Dil Ödülü sahibi TÖMER'de yakın zamanda Almanca Aile Birleşimi Sınavının Bursa'da yapılmasına başlanacak.Çalışmalar devam ediyor."dedi.

Tayfun Sırman / Bursa KENTHABER
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 18:44:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?