6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Topçu mazbatasını aldı

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI TOPÇU MAZBATASINI ALDI

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 23. genel kurulunda güven tazeleyen Hasan Topçu mazbatasını aldı.

Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda başkanlığa yeniden seçilen Hasan Topçu, mazbatasını alarak görevine başladı. Şoför esnafı Topçu'yu makamında ziyaret ederek yeni dönem için başarı diledi. 9 adaylı süreçle demokrasinin güzelliğini Türkiye'ye sergilediklerini söyleyen Topçu, esnafın teveccühüyle tekrar göreve geldiğini belirtti.

Geçmiş dönemde esnafa faydalı olabilmek için mücadele verdiklerini ifade eden Topçu, yeni dönemde de bu mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti. Yeni dönemde başkan adaylarının fikirlerinden yararlanacaklarını dile getiren Topçu, "Geçmiş dönemde bazı acemiliklerimiz olmuş olabilir, ama yeni dönemde daha profesyonel çalışacağız. Esnafımızın meselelerinin takipçisi olacağız. En büyük sıkıntımız odamıza üye olmayan şoförlere eğitim veremiyor olmamızdır. Böyle olunca mesleğimizin kalitesi düşüyor. Bu eğitimleri tüm esnafımıza vererek hizmet kalitesini yükseltmek istiyoruz. Yeni dönemde eğitimlere daha fazla önem vereceğiz. Esnafımızın çalışma alanlarını genişleteceğiz. Ayrıca esnafımız bizden bir sosyal tesis yaptırmamızı da bekliyor. Didim'deki otelimizi en iyi fiyata elimizden çıkararak, Bursa'da yeni bir tesis kurmayı planlıyoruz" dedi.

Odanın eskiden 16 bin üyesi bulunduğunu, ancak ihtisas alanlarının ayrılmaya başlamasıyla sayının bin 766'ya düştüğünü anlatan Topçu, bunun gelirlerini de etkilediğini kaydetti.

Seçime yapılan itirazı da değerlendiren Topçu, "İlk kongre ile ikinci kongre arasında 5 gün olması gerekiyordu. Arkadaşlar herhalde süreci yanlış anladı ve seçim kuruluna itirazda bulundu. İtiraz hakim tarafından kabul edilmedi ve lehimize karar verildi. Şu anda hiçbir sıkıntı yok. Mazbatamızı da aldık. Görevimize başladık. Aday olan arkadaşlar bu teşkilatın içinden gelen insanlar. İki hafta zarfında başkan adaylarımızı yemekte bir araya getireceğiz ve birlik içerisinde sıkıntıları çözeceğiz" diye konuştu.

ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI TOPÇU MAZBATASINI ALDI
ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI TOPÇU MAZBATASINI ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2010 Çarşamba 09:51:00
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 14:41:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?