4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Trabzon maçında parola '3 puan'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Trabzonspor deplasmanından alınacak 3 puanın kendilerini Avrupa'ya bir adım daha yaklaştıracağını belirterek, akıllarından dahi geçmeyen 1 puanın da Bursaspor'u hedeften saptırmayacağını söyledi.

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Sağlam, maçın her iki takım açısından da önemli olduğuna değinerek, "Hedefleri olan iki takımın mücadelesine sahne olacak maçta galibiyeti hedefliyoruz. Trabzonspor karşısında alacağımız 3 puan bizi UEFA Kupası'na katılma hedefine biraz daha yaklaştıracak. Almış olduğumuz sonuçların istikrarlı olması önemli. Türk spor kamuoyuna bazı şeylerin hatırlatılması gerek" dedi.

Zorlu deplasmandan alınacak beraberliğinde kötü sonuç olmayacağının belirten Sağlam, "Aklımızdan bugüne kadar beraberlik hiç geçirmedik. Yakaladığımız bir yenilmezlik serimiz var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçlarını göz önüne alırsak Trabzon karşısında alınacak beraberlik kötü sonuç olamaz" diye konuştu.
Kaleci İvankov'un cezasının bitmesinin önemli bir gelişme olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Yavuz da Konyaspor maçında görevini yerine getirdi.

Sakat oyuncularımızın da düzelmesi ve defansta da sayısal anlamda bol oyuncu olması sevindirici. Volkan Şen takımla çalışmaya başladı ancak durumu maç öncesi yapılacak kontroller sonrası belli olacak. Sarp'ın sakatlığı devam ediyor" şeklinde konuştu.

Sağlam, alınan başarılı sonuçların ardından şehirde yeni sezonla ilgili beklentilerin de olduğunu bildiklerini, bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak, kulüpte yaşanan kongre sürecinden Bursaspor'un daha güçlü çıkmasını istediklerini söyledi. Sağlam, daha iyi bir takım oluşturmak için ortaya bazı şeylerin konulması gerektiğinin altını çizdi.

Kongre sürecini değerlendiren tecrübeli teknik direktör, "Yapılacak kongrenin yönetimi daha güçlü kılacağına inanıyorum. Yeni sezon çalışmalarımızı ve planlarımızı başkanımız ve yöneticilerimizle konuşuyoruz. Bursaspor'un kongre sürecinden daha güçlü çıkması tek isteğimiz. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum. Gece düzenleyerek mesaj vermişler. Başarının devamı için tüm şehrin sorumluluk almasını istiyoruz'' şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 16:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?