4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Trafiği rahatlatma için...

Bursa’da trafiğin en yoğun yaşandığı yerlerden olan Gazcılar (Celal Bayar) Caddesi, 9 Haziran Salı gününden itibaren tek yönlü olarak hizmet verecek.

Bursa’nın en önemli meselelerinden ulaşım konusunda atılan adımlarla vatandaşlara rahat ve kaliteli ulaşım imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi, kentin merkezindeki en yoğun caddelerden olan Gazcılar (Celal Bayar) Caddesi’nin trafiğine neşter vuruyor. Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu’nun kararına göre Gazcılar Caddesi, 9 Haziran Salı gününden itibaren Fevziçakmak Caddesi’nden İnönü Caddesi’ne gidiş istikametinde tek yönlü olarak kullanılacak.

UKOME Kurulu’nun 22 Nisan 2009 tarih ve 72 sayılı kararı ile tek yönlü trafik düzenlenmesine karar verilen Gazcılar Caddesi’ne İnönü Caddesi’nden sola dönüş iptal edilecek. Trafiğin yoğun olduğu ve parklanma sıkıntısının sıklıkla yaşandığı Gazcılar Caddesi’nin ulaşımı düzenlemeden sonra eskisinden daha seri ve daha rahat bir şekilde sağlanmış olacak. Uygulamanın Gazcılar’daki trafik meselesini çözeceğini bildiren yetkililer, vatandaşları yeni uygulamaya dikkat etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 18:33:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?