3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Trafik kazası : 1 ölü , 4 yaralı

Almanya'dan Türkiye'ye tatile gelen gurbetçi ailenin içinde bulunduğu otomobilin takla atması sonucu bir kişi öldü, 4 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bir Alman fabrikasında işçi olarak çalışan Güray Yakut (50), eşi Birgül Yakut (42) ve 17 yaşındaki kızı Büşra Yakut ile Türkiye'ye tatile geldi. Dün gece Atatürk Havalimanı'na inen ve Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tatil yapmaya hazırlanan ailenin 3 ferdini, kayınbiraderi Naci Öngör (48) ve damadı Samet Varoçlu (22) karşıladı.
Gurbetçi aile ve akrabaları dün gece İstanbul'dan Bandırma'ya gitmek için yola çıktı. Samet Varoçlu'nun kullandığı içerisinde 5 kişi bulunan 10 PC 663 plakalı otomobil sabaha karşı İstanbul-İzmir yeni çevre yolunda dikkatsizlik sonucu önce orta ayırıcıya çarpıp yolun sağına takla attı. 6-7 takla atan otomobilde bulunan Birgül Yakut, olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Güray Yakut, kızı Büşra ile sürücü Samet Varoçlu ve kayınpederi Naci Öngör ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Bursa ve Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cumhuriyet savcılığı, bölge trafik ve jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 12:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?