2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Trafik kazası : 10 ölü , 8 yaralı

Bitlis’ten Bursa’daki yakınlarının cenazesine gelenleri taşıyan minibüs, İnegöl İlçesi Mezitler Mevkii'nde Mezit-3 Köprüsü bariyerlerine çarparak takla attı. Can pazarının yaşandığı kazada 8 kişi olay yerinde 2 kişi kaldırıldıkları hastanede öldü, 8 kişi de yaralandı.

Bitlis’in Tatvan İlçesi'nden Bursa’daki yakınlarının cenazesine gelenleri taşıyan 13 J 0107 plakalı minibüs, bugün saat 03.30 sıralarında Bursa’nın İnegöl İlçesi Mezitler Mevkii'nde, iddiaya göre sürücü Kerem Atalay (49)’ın direksiyon başında uyuması sonucu Mezit-3 köprüsü bariyerlerine çarparak takla attı.

Minibüste bulunan 18 kişiden 8’i olay yerinde 2’si ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. İlk belirlemelere göre olay yerinde ölenler arasında sürücü Kerem Atalay'ın da bulunduğu bildirildi. İnegöl Devlet ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan kimliği belirlenenlerin ise Nahide Mercan, Azat Mercan, Diyadin Mercan, Berivan Mercan, Selin Mercan, Fevzi Dibsiz, Abdülcabbar Tarhan oldukları belirtildi.

UYARIYI DİNLEMEMİŞ

Minibüs yolcularının sürücü Kerem Atalay’ı, “Çok yorgunsun ve uyuyorsun, bir yerlerde dur ve dinlenelim” diye uyarmalarına rağmen, sürücünün yola devam ettiği öne sürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


DHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 10:23:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?