3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Trafik kazası : 3 yaralı

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında piknik için Uludağ'a giderken otomobilleriyle takla atan yaşlı çift ve torunları yaralandı. Ters dönen otomobil içerisinde sıkışan yaşlı çifti jandarma ve sivil savunma ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Uludağ yolu 15. kilometrede meydana gelen kazada, 73 yaşındaki Ahmet ve Leman Uz çifti torunları Mustafa Uz'u (25) da yanlarına alarak piknik yapmak ve Uludağ yolu üzerindeki Dolu Baba türbesini ziyaret etmek için yola çıktı. Ahmet Uz idaresindeki 16 RH 613 plakalı otomobil, 15. kilometreye geldiğinde virajı alamayıp takla attı.

Sürücü Ahmet Uz ve eşi Leman Uz ters dönen otomobil içerisinde sıkışırken, torunları Mustafa Uz yara almadan arabadan dışarı çıkabildi. Mustafa Uz'un ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 sağlık ekipleri yaralı çifte araç içerisinde müdahale etti. Sivil savunma ekiplerinin de olay yerine gelmesinin ardından yaralılar ters dönen otomobilin içerisinden çıkarıldı. Yaşlı çift ambulansa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma olayla alakalı soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 13:47:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?