2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Keramet köyünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Yaralı torununu görmek için kaza yerine gelmek isteyen bir kişi de ölümlü kazanın 100 metre yakınında bir araca arkadan çarparak ağır yaralandı. 

Kaza, İznik-Orhangazi karayolunun Keramet Köyü yakınlarında meydana geldi. Orhangazi'de bir gıda toptancı firmasında işe başlayan Serdar Çancı (27), İznik ilçesine servise gitti. Akşam ilçeye dönerken, kullandığı 16 VF 826 plakalı kamyonetle Boyalıca Keramet köyü arasında, önünde seyreden Kerim Aydın'ın kullandığı (37) gübre yüklü traktöre arkadan çarptı. Kazada sürücü Serdar Çancı (27) olay yerinde şoför mahallinde feci şekilde sıkışarak hayatını kaybetti. Traktör sürücüsü Kerim Aydın da yaralandı. Kaza haberini alan Kerim Aydın'ın dedesi Raşit Aydın (64) da özel otomobili ile olay yerine giderken önünde seyreden Mehmet Oğuz (58) idaresindeki 14 DK 478 plakalı kamyona çarptı. Ölümlü kazanın 100 metre gerisinde meydana gelen kaza üzerine dede Raşit Aydın ile torun Kerim Aydın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Serdar Çancı'nın 2 yıl önce evlendiği, gıda toptancılığı firmasında da kısa bir süre önce çalışmaya başladığı öğrenildi. Orhangazide esnaf Şaban Çancı'nın oğlu olan Serdar Çancının acı haberi ailesini ve yakınlarını üzüntüye boğdu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2007 Cumartesi 18:48:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?