3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Trafik kazası: 1 ölü

Bursa'da çocuğunu okula bırakan tezgahtar, 124 kilometre hızla TIR'ın altına giren otomobilinde hayatını kaybetti. Eşinin okul dönüşü kendisini evden almaya gelmesini bekleyen genç kadın, cep telefonuyla eşini aradı. Olay yerindeki bayan komiser, genç kadına acı haberi söyleyemeyip karakola gelmesini istedi. 

Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saat 08.00'de merkez Nilüfer ilçesi Ata Bulvarı Gümrük Muhafaza Bölge Müdürlüğü yakınlarında meydana geldi. Uluyol'da bir beyaz eşya mağazasında tezgahtar olarak çalışan Soner Çamlıbel (35), sabah çocuğunu okula bıraktıktan sonra dönüşe geçti. Çamlıbel'in kullandığı 16 BHZ 03 plakalı özel otomobil, Mudanya yoluna çıkmadan, Gümrük Müdürlüğü yanında yolun kenarında park halinde bulunan bir taşıma firmasına ait 34 AV 4351 plakalı treylere arkadan büyük bir hızla çarptı. 

Kazadan sonra TIR'ın dorsesi altına giren araçta sıkışan Soner Çamlıbel, kaza yerinde sıkışarak can verdi. Otomobilin hız göstergesinin 124 kilometrede takılı kaldığı kaza sonrası itfaiye ekipleri, sıkışan şahsın cesedini güçlükle araçtan çıkardılar. 

Bu arada bir telefon satış mağazasında çalışan Aysel Çamlıbel, okul dönüşü kendisini evden alıp işe götürmesini beklediği eşi Soner Çamlıbel'i telefonla aradı. Telefonu açan karakolda görevli bayan komiser acı haberi eşine veremedi. Soner Çamlıbel'in kaza geçirdiğini belirten komiser, genç kadına karakola gelmesini söyledi. Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı. 

Kaza mahallinde fren izi olmaması dikkat çekerken, Çamlıbel'in olay yerine gelen arkadaşları, 3 yıldır kullandığı otomobili ile usta sürücü olduğunu, böyle bir kazanın nasıl meydana geldiğine anlam veremediklerini belirttiler.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2007 Perşembe 11:32:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?