3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Trafik kazası: 1 ölü

Bursa'da okul dönüşü annesinin elinden yola fırlayan konuşma özürlü çocuk, otomobil altında kalarak hayatını kaybetti. Çocuğunu arayan anne, kısa süre sonra yerde cesediyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesi Beşevler Metro istasyonu önünde meydana geldi. Konuşma özürlü olduğu öğrenilen Oğuzhan Guru (10) Nilüfer'deki özel eğitim merkezinde eğitimini tamamladı. Gürsu'da oturan küçük Oğuzhan, okulun servisi olmasına rağmen metroyla gitmek istediğini söyledi. Okul servisi de anne Seyhan Guru ile oğlunu metro istasyonuna bıraktı. Annesi ile birlikte metro istasyonunda inen küçük Oğuzhan, bir anda annesinin elinden kurtuldu. 

Kaybolan Oğuzhan annesini bulmak için yolun karşısına geçti. Metronun tel örgülerine kadar giden küçük çocuk geri dönmek isteyince İzmir yönüne seyreden 41 KE 843 plakalı otomobilin altında kaldı. 50 metre sürüklenen minik Oğuzhan olay yerinde hayatını kaybetti. Oğuzhan'ın okul çantasında bulunan defterleri ve kitapları yola savruldu. Polis ekipleri, ilkokul öğrencisi özürlü çocuğun kimliğini yerde bulunan defter ve kitaplardan tespit etti. 

Elinden kurtularak kaybolan çocuğunu arayan anne Seyhan Guru ise 10 dakika sonra yerde yatan cesedi görünce sinir krizi geçirdi. Samanlı'daki Otistik Çocuklar Okulu'nun öğrencisi Oğuzhan'ın amcası ise olay yerinden babasını cep telefonu ile arayarak acı haberi verdi. Cumhuriyet savcılığı ve trafik ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 10:51:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
pelin satır IP: 212.174.159.xxx Tarih : 19.10.2007 12:13:15

ben bu olayın olduğu dakıkalarda oradan gecıyodum yerde yuzustu yatıyodu yavrum cok uzuldum ustunu kapamıslardı esofmanı vardı.allah rahmet eylesın annesı babasına allak yardım etsın sabır versın