3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Trafik kazası: 6 yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, alkollü bir sürücünün sebep olduğu kazada otomobil ile minibüs çarpışırken, 2'si ağır 6 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, doğum gününde eşiyle tartıştığı için bir restoranda içki içen Çağlar M. (34), dönüş yolunda kullandığı 16 ZM 616 plakalı otomobille şerit ihlali yapınca, Karsak Kavşağı'nda Zafer S. (50) idaresindeki 34 TU 5786 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Çağlar M, minibüs sürücüsü Zafer S. ile minibüste bulunan Güven Sancar (22), Seylan Süslü (54), Sevgi Güzel (34) ve Selami Palit (59) yaralandı. Minibüs içerisinde sıkışan yaralılar çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla kırılan camlardan çıkarıldı. Yaralılar, Gemlik ve Orhangazi'den kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulanslarıyla Orhangazi ve Gemlik devlet hastanelerine sevk edildi. 

Minibüsteki yolculardan Seylan Süslü ile minibüs sürücüsü Zafer S.'nin durumlarının ağır olduğu bildirildi. Kaza sonrasında İznik kuzey yolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. Minibüsteki yolculardan birisi otomobil sürücüsü Çağlar M.'ye saldırmak istedi. Yapılan kontrolde Çağlar M.'nin 216 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2007 Perşembe 13:14:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?