2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Trafik kazası:1 ölü,2 yaralı

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. 

Orhangazi-Bursa karayolunda seyreden 35 AR 3541 plakalı otomobil, Yıkıntı Restoran yakınlarında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Otomobil, elektrik direğine çarparak Karsak Deresi’ne uçtu.
 
Otomobilde bulunan 34 yaşındaki Mazhar Üzen hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen bir bayanın kullandığı otomobilde sürücü ve eşi yaralı olarak Gemlik Sahil Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 14:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
H. Barış NEVRES IP: 213.243.30.xxx Tarih : 7.12.2006 16:18:24
Merhabalar, Haber metnindeki "İsmi öğrenilemeyen bir bayanın" ve "jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı" kelime grupları ve haberin sağındaki "trafik canavarına dur" logosu beni ve ailemizi çok rahatsız etti. Gizli saklı bir şey varmış da olay incelemeye alınmış imajı veren bu cümlelerin kullanılmasını ve kazayı trafik canavarlığıyla bağdaştıran görsel malzemenin habere eşlik etmesini kınıyorum. İsmi öğrenilemeyen kişi baldızım Müge Üzen, yaralı diğer kişi eşi Hasan Üzen'dir. Olay trafik kazasıdır, işe gizemli bir hava katmanın anlamı yoktur, acısı büyük insanlara daha fazla acı vermenin gazetecilik etiğine sığan bir yanı yoktur ve kullanılan resim olayın mağdurlarına hakarettir. İHA'daki eski tarihli haberlere ulaşamadım, ancak haberi aldığınız kaynak size ne şekilde ulaştırmış olursa olsun, bu unsurlara dikkat etmeniz gerekir. Saygılarımla. H. Barış NEVRES PCnet Dergisi Yazı İşleri Müdürü