6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Trafik magandaları terör estirdi

TRAFİK MAGANDALARI TERÖR ESTİRDİ

Bursa'da baba ve oğlu trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştıkları baba oğul tarafından feci şekilde darp edildi. Kanlar içinde kalan baba ve oğlu hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, olay Yeni Yalova Yolu Beşyol Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre M.A (43) ve oğlu Y.A (18) kavşak içerisinde, yol verme meselesinden İ.S. (46) ve F.O.S. (20) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine otomobillerinden inen İ.S ve F.O.S baba oğlu dövmeye başladı. Kavga çevredeki vatandaşlar tarafından ayrılırken M.A ve Y.A kanlar içinde kaldı. Baba ve ağabeyinin dayak yediğini gören küçük çocuk ise gözyaşlarına boğuldu. Otomobilin plakasını alan çevredeki vatandaşlar

kavgayı polis ekiplerine ihbar etti. Polis kavganın ardından olay yerini terk eden İ.S ve F.O.S'ye Kiremitçi Mahallesi'nde oturduklarını tespit ederek ulaştı. Merinos Karakolu'na çağırılan şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kanlar içinde kalan baba ve oğlu ise olay yerine gelen 112 ambulansı tarafından Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

TRAFİK MAGANDALARI TERÖR ESTİRDİ
TRAFİK MAGANDALARI TERÖR ESTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2010 Pazar 10:01:00
Güncelleme :21 Kasım 2010 Pazar 13:17:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?