4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Trafik magandası tarafından dövüldü

Bursa'da hamile eşini kontrole götüren şahıs, yolda aracının stop etmesi üzerine arkadan çarpan kamyonet sürücüsü tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre 8 aylık hamile olan eşini kontrole götüren Ahmet A. (27) idaresindeki 16 K 506 plakalı otomobil, Ankara yolu üzerinde Hal Kavşağı'nı geçince stop etti. Arkasından seyreden 34 HPF 16 plakalı Fatih S. durmayı başarırken, Erdal S.'nin kullandığı 16 CMZ 99 plakalı kamyonet ise hızını alamadı. Kamyonetin çarptığı otomobil de kazandığı ivmeyle önündeki otomobile vurdu.

Hışımla kamyonetten inen Erdal S., "Aracını neden stop ettiriyorsun?" diyerek Ahmet A.'ya 8 aylık hamile eşinin gözleri önünde yumruk attı. Kavga, kazayı görerek duran diğer araç sahipleri tarafından engellendi. Darp edilen sürücü için olay yerine ambulans çağrılırken, trafik felç oldu. Kamyon sürücüsünün agresif tavırları diğer sürücüleri de çileden çıkardı. Erdal S., polis tarafından ifadesi alınmak üzere ekip otosuna götürüldü.

Eşinin dövülüşünü seyreden 8 aylık genç kadın ise yine çevreden gelen vatandaşlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kazayla ilgili tutanak tutan ekipler, darp edilen şahsın şikayetçi olması üzerine kamyon sürücüsü hakkında soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 15:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
selcuk gündüz IP: 78.51.159.xxx Tarih : 18.03.2009 23:29:36

BÖYLELERINI ESEK SUDAN GELINCEYE KADAR DÖVECEKSIN ELINDEN DE EHLIYETINI ALACASIN.HAYATINDA BIR DAHA KIMSEYE SESINI CIKARAMAZ  . INSAN DAG BASINDA BILE YASASA BÖYLE CANI OLAMAZ  UMARIM POLISLERIMIZ GEREKENI YAPAR