6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Transferde acele yok!

İBRAHİM YAZICI VE ERTUĞRUL SAĞLAM TRANSFER İÇİN SABIR İSTEDİ

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, transferde çok güzel bir arayış içinde olduklarını, doğru isimleri alacaklarını belirterek, "Acele edip yanlış yapmaktansa, geç olsun, doğrusu olsun mantığındayız" dedi.

Bursaspor Kulubü Başkanı İbrahim Yazıcı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yenilenen ve UEFA kriterlerine uygun hale getirilen Atatürk Stadı inşaatında incelemelerde bulundu. Burada transferle ilgili açıklama yapan Başkan İbrahim Yazıcı, transfer için daha çok zaman olduğunu belirterek, "Bekleyin, çalışıyoruz. Sezon bitmeden transferin içindeydik. Bittikçe kamuoyu ile paylaşacağız. Bursaspor'a layık arkadaşları transfer edeceğiz. Ama bitmeden

bir isim telaffuz etmek yanlış olur. İşler iyi gidiyor. Bekleyin heralde güzel şeyler olacak" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, koordineli uyumlu bir çalışma ortamı sağladıkları için yönetim, başkan ve kentin önde gelen yöneticilerine teşekkür ederek, "Bugünleri görürken hiç bir birim içinde görev karmaşası yaşamadan başarıya ulaştık. Herkes kendi işini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Bundan sonra da aynısını istiyoruz. Çalışan insanların, bu işe emek harcayan insanların motivasyonunu yükseltmek için destek olmak, olumlu düşünmek lazım" dedi.

Ertuğrul Sağlam, geçen sezon transferi son zamanda tamamladıklarını hatırlatarak, "Doğru transferler yaptığımız için başarılı olduk. Herşey kontrolümüzde. Çok güzel bir transfer arayışı içindeyiz. Doğru isimleri alacağız. Bünyemize yakışacak hem maddi anlamda, hem de performans anlamında bizimle örtüşecek oyuncuları kadromuza katacağız. Daha çok zamanımız var. Acele edip yanlış yapmaktansa geç olsun ama doğru transferler olsun mantığını bu sezon da devam ettiriyoruz" diye konuştu.

Sağlam, herkesi sorumluluğa çağırarak, "Bizim şampiyonluğumuzda, bu takımın vizyonunun gelişmesi açısından emek harcayan herkese teşekkür ediyorum. Herkes elinden geleni ardına koymasın. Bu takımın menfaati, başarısı için herkes sorumluluk alsın" şeklinde konuştu.

İBRAHİM YAZICI VE ERTUĞRUL SAĞLAM TRANSFER İÇİN SABIR İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2010 Çarşamba 17:34:02
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 18:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?