4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Transferi yılan hikayesine döndü

Bursaspor, transferin son dakikalarında kadrosuna kattığını açıkladığı Amerikalı sol bek Heath Gregory Pearce'in transferinin gerçekleşmediğini duyurdu. 25 yaşındaki futbolcunun transferi yılan hikayesine dönüştü.

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ne getirilerek sessiz sedasız imza attırılan ve transferi duyurulan Amerikalı Milli Futbolcu Heath Gregory Pearce'in transferi, yeşil beyazlı yönetimin işlemleri son dakikaya bırakması ve menajerle olan problemler yüzünden skandala dönüştü.

Özlüce Tesisleri'nde basına tanıtılan Amerikalı futbolcunun transferinin gerçekleşmediğini yeşil beyazlı kulüpten yapılan şu açıklamayla duyuruldu: "Amerikalı futbolcu Heath Gregory Pearce'in transfer imzası, menajerinin Bursaspor menfaatlerine uygun olmayan ekstra taleplerde bulunması nedeniyle gecenin geç saatlerine kalmıştır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA ile olan elektronik sisteminin otomatik olarak kapanması nedeniyle futbolcu Pearce'ın transfer işlemleri yapılamamıştır. Bu nedenle futbolcunun kulübümüze transferi gerçekleşmemiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız"

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 15:21:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?