6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Travestiler alarmda!

KESİK BACAKLAR TRAVESTİLERİ DE ALARMA GEÇİRDİ

Bursa'da çöp konteynırında bulunan kesik bacaklar travestileri de alarma geçirdi. Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Özen, "Ayaklarının büyük, tırnaklarının ojeli olması üzerine biz de kendi içimizde inceleme başlattık" dedi.

Edinilen bilgiye göre, 2 gün önce merkez Nilüfer ilçesine bağlı Konak Mahallesi Konak Caddesi üzerinde bir temizlik işçisi, yükleme yaptığı esnada çöp kamyonunun sıkıştırma bölümünde 2 kadın bacağı olduğunu fark etti. Ojeli kesik bacakları görünce şaşkına dönen işçiler durumu hemen polise bildirdiler. Ekipler, cinayete kurban gitmiş olabileceğ üzerinde durulan bacaklarla alakalı soruşturma başlattı. Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürülüp incelenen her iki bacağın da diz kapaklarının altından bir makineyle düzgün bir şekilde kesilmesi herkesi şaşırttı.

Bu arada kesik bacakların ayak numaralarının 39 olması ve tırnaklarının ojeli olması travestileri de alarma geçirdi. Gökkuşağı Derneği Başkanı Öykü Özen, ayaklarının büyük, tırnakların ise ojeli olması üzerine kendi içlerinde inceleme başlattıklarını kaydederek, "Bizler de gelişmeleri basından takip ediyoruz. Ayaklarının büyük, tırnaklarının ojeli olması bizi de kuşkulandırdı. Derneğimize üye olan ve bizimle irtibatlı tüm travesti ve transseksüelleri soruşturuyoruz. Son zamanlarda kendisinden haber alınamayan arkadaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Şuana kadar pek çok kişiyle irtibata geçtik. Ama tatil dönemi olduğu için pek çok arkadaşımıza ulaşamadık. Bacakların kime ait olduğunun belirlenmesi, herkes gibi bizim de içimizi rahatlatacak. Kim olursa olsun böyle bir vahşeti kınıyorum. Endişe içindeyiz. Umarım korkulan olmaz" dedi.

KESİK BACAKLAR TRAVESTİLERİ DE ALARMA GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 11:29:03
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 15:19:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?