3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Trilyoner çifti bu çukurda aradılar!

Bursa'nın İznik ilçesinde bir yıl önce esrarengiz bir şekilde kaybolan emlak zengini yaşlı çiftin öldürülme ihtimalini göz önüne alan savcılık, fosseptik çukurunda arama yaptı.

İznik'te Beyler Mahallesi Atatürk Caddesi'nde ikamet eden Ahmet Refik Öner (82) ve Emine Öner (73) çifti, bir yıl önce aniden kayboldu. Yaşlı çiftin evinden ses çıkmaması üzerine şüphelenen komşuları, durumu polise bildirdi. Yaklaşık 4 milyon TL'lik mal varlığı olan emlak zengini çiftin Türkiye'nin her yerinde aranması için İznik Cumhuriyet Savcılığı ilgili mercilere talimat gönderdi.

Bu arada yaşlı çiftin Bursa'da oturan en büyük kızları emekli öğretmen Zeliha Bedel (55) ile Çanakkale'de yaşayan ortanca oğulları emekli astsubay Kamil Öner (50), savcılığa verdikleri ifadelerinde, anne ve babalarını İstanbul'daki en küçük kardeşleri Kenan Öner'in kaçırdığını ileri sürdü.

Kayıp çiftten yaklaşık 1 yıldan beri ses çıkmaması üzerine arama çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Savcılığı, polis aracılığı ile yaşlı çiftin oturduğu evin fosseptik çukurunda arama yaptı. Asayiş ve itfaiye ekiplerinin hazır bulunduğu arama çalışmaları yaklaşık 2 saat sürdü. Aramalardan herhangi bir netice elde edilemedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 21:03:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?