6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Tülin Şahin'den stil tüyoları

TÜLİN ŞAHİN'DEN BAYANLARA STİL TÜYOLARI

Ünlü model Tülin Şahin, Bursalı kadınlara stil tüyoları verdi.

Korupark Alışveriş Merkezi'ndeki bir mağazanın düzenlediği programa katılan ünlü manken Tülin Şahin, Bursalı kadınlarla biraraya geldi. Genellikle yaşlı kadınların katıldığı programda giyinme konusunda birçok bilgi veren podyumların aranan yüzü Tülin Şahin, neşeli haliyle dikkat çekti. Şahin, mevsimlere göre giyinme, renk seçimi, kısa boylu ve kilolu kadınların nasıl giyineceği konusunda bilgiler verirken, kilolu hanımlar zor anlar yaşadı. Bayanlara modayla ilgili en kilit tüyoları verdiğini dile getiren

Şahin, ''Bayanların giyinme konusundaki şikayetlerini dinliyorum, onlara yardımcı oluyorum. Ben de zamanında 30 kilo almış vermiş biri olarak onları çok iyi anlıyorum'' dedi.Şahin, gayesinin kadınları kendisiyle barışık hale getirmek olduğunun altını çizdi.

 

"CINDY CRAWFORD'A BENZETİLMEM MANTIKSIZ"

Cindy Crawford'a benzetilmekten artık rahatsızlık duyduğunu belirten ünlü model, ''Cindy hala hayatta, ona benzetilmem bana mantıksız geliyor. Şayet benzetildiğim kişi ölmüş biri olsaydı buna olumlu bakabilirdim. Ama hayatta olan birine benzetilmek bana mantıksız geliyor. Ben gittiğim yerde tanınıp para kazanabiliyorsam. Kendisine ilk zamanlar benzetilmem mutlu ediyordu. Ancak bundan sıkılmaya başladım. Türkiye'nin bir markası olduğuma inanıyorum. Artık kendi ismimle anılmak istiyorum" diye konuştu.

TÜLİN ŞAHİN'DEN BAYANLARA STİL TÜYOLARI
TÜLİN ŞAHİN'DEN BAYANLARA STİL TÜYOLARI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 19:17:03
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 23:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?