4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Tunçak Harmancık'ı ziyaret etti

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, yerel seçimlerde elde edilen başarının ardından Harmancık ilçesini ziyaret ederek, teşkilat ve Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ile bir araya geldi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, 29 Mart yerel seçimlerinde başarı elde ettikleri Harmancık'ı ziyaret etti. Başkan Mustafa Çetinkaya ve ilçe teşkilatıyla bir araya gelen Tunçak, çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Mehmet Tunçak, "Bursa genelinde en çok Harmancık'taki seçim sonuçlarını merak ettik ve seçimler lehimize sonuçlandı. İyi kötü, güzel çirkin, herkesin bizimle olduğunu bilerek tek yürek seçimleri kazandık. Harmancık bunu bize en iyi şekilde gösterdi. Harmancık hizmeti iktidarın yanında olmayı seçti. 4 dağ ilçesi beraber işbirliği içinde hareket etmeli ve güç birliği yapmalıdır. Harmancık’a 5 yıl içerisinde çok güzel hizmetler yapmak istiyoruz"dedi.

Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine destek verenlere teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 09:57:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?