3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Turkcell'in 3G ekibi kaza geçirdi: 2 ölü

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kurşunlu beldesinde işçileri taşıyan kamyonetle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 19.30 sıralarında Kurşunlu beldesinde bir GSM şirketinin 3G kurulum hattı için altyapı kazı çalışmaları yapan işçiler, mesai saati bitiminin ardından sürücü Yalçın Karataş yönetimindeki 16 KU 508 plakalı çift kabin kamyonetle Bozüyük'teki şantiyeye gitmek için yola çıktı. İşçileri taşıyan kamyonet Mezit-1 mevkii Kurşunlu beldesi kavşağından Bursa-Ankara karayoluna çıkarken, Ankara yönünden gelen Yücel Erim (34) yönetimindeki 16 PU 613 plakalı domates yüklü kamyonla çarpıştı.

Kamyonetin devrildiği kazada kamyon sürücüsü Yücel Demir ön kısmı hurdaya dönen aracında sıkıştı. İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibi tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan Yücel Erim ve kamyonda bulunan Adem Bozan ile kamyonet sürücüsü Yalçın Karataş, kamyonette bulunan Hayrettin Özdemir, Harun Özdemir, Mehmet Kurmuş, Zerkif Yıldız, Olcay Karabük ile Ömer Şimşek ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Durumları ağır olan Zerkif Yıldırım ve Ömer Şimşek Bursa'da sevk edildikleri hastanede hayatını kaybetti.

Kaza nedeniyle kontrollü olarak sağlanan trafik akışı, kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ve yere dökülen mazot ve domateslerin temizlenmesinin ardından normale döndü.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 00:26:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?