3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Türkiye 2. Futbol Ligi B kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından İnegölspor'da teknik direktörlüğe Hikmet Şıktaşlılar getirildi. 

İnegölspor ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Hikmet Şıktaşlılar, İnegölspor'a gelmekten son derece mutlu olduğunu söyledi. Camiayı çok iyi tanıdığını belirten Şıktaşlılar, "İlk önce takımda gidecek ve kalacak oyuncuları belirleyeceğiz. Kadromuzda kiralık olarak oynayan 7 oyuncu var. Bu oyuncuların yerlerini doldurmamız lazım. Transferde öncelikli olarak genç ve yetenekli oyuncuları kadromuza katacağız" diye konuştu. 

Kulüp Başkanı Nihat Kuyumcu ise, Hikmet Şıktaşlılar'ın başarılı olacağına inandığını belirterek, "Yaptığımız çalışmalar neticesinde misyonumuza uygun camiayı iyi bilen Hikmet Şıktaşlılar da karar kıldık. Başarılı olacağına inanıyor ve kendisine başarılar diliyorum. Transfer çalışmalarımıza da yarından itibaren başlayacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, genç ve kaliteli bir ekip oluşturacağız" ifadelerini kullandı. 

Daha önce 1999-2001 yıllarında Nejdet Zorluer'in İnegölspor'da yardımcılığını yapan Hikmet Şıktaşlılar, son olarak da Aydınspor ve Nazillispor'da teknik direktörlük yaptı.
iha
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 15:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?