6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Türküler spastik çocuklar için söylendi

TÜRKÜLER SPASTİK ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLENDİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Yeşil Bursa Sevgi Gezeği tarafından düzenlenen geceden elde edilen gelirle Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği’ne katkı sağlandı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, Türk milletinin gelenek ve göreneklerine her zaman sahip çıktığını vurguladı. Türk kültürünün yaşatılması maksadıyla düzenlenen her faaliyete destek verdiklerini dile getiren Altepe, yardımlaşma amacı taşıyan gezek kültürünün Selçuklulara dayandığını vurgulayarak, “Gezek kültürü, yardımlaşmaya verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Yapılan bu anlamlı gecede bunun örneğini hep beraber görüyoruz. Buradan sağlanan gelir, Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği’ne ciddi anlamda destek olacak” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel mirasını gün yüzüne çıkarmadaki rolüne dikkat çeken Başkan Altepe, tarihi ve kültürel içerikli projelerin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Yeşil Bursa Sevgi Gezeği üyelerinin şarkıları ile renk kattığı gecede spastik engelli çocukların coşkusu gözlerden kaçmadı. Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği üyelerinden Selvi Çetin’in söylediği ‘Beyaz Giyme Söz Olur’ adlı türkü davetlilere duygusal anlar yaşattı.

TÜRKÜLER SPASTİK ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLENDİ
TÜRKÜLER SPASTİK ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLENDİ
TÜRKÜLER SPASTİK ÇOCUKLAR İÇİN SÖYLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 12:48:00
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 23:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?