2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

TÜRSAB'dan butik otel atağı

TÜRSAB'DAN BUTİK OTEL ATAĞI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Mehmet Akkuş, şehir merkezindeki butik otel sayısının artması için çalıştıklarını söyledi.

TÜRSAB Güney Marmara Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Turizm Haftası münasebetiyle Vali Yardımcısı Ali Kamil Başar'ı makamında ziyaret etti. Etkinlikler için koordineli çalışma önerisinde bulunan Akkuş, yürütülen koordineli çalışmaların sonucunda Bursa'da turizm farkının ortaya çıktığını dile getirdi. Uludağ'ın eski günlerine dönmesi, termal turizm ve butik otel konuları hakkında çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akkuş "Uludağ'ın yeniden eski günlerindeki gibi tercih edilirliğinin artırılmasını sağlayamamak şehrimizin turizm en büyük derdidir. Bu işin üzerine düşersek problemleri çözeriz. Şehrin termal turizmde kaybettiği konumunu tekrar kazanıyor. Şehre butik otel kavramının yerleştirilmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek" dedi

Vali Yardımcısı Ali Kamil Başar, TÜRSAB ile birlikte kaçak tur organizasyonları ile mücadelede üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını ifade etti.

TÜRSAB'DAN BUTİK OTEL ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2011 Cumartesi 12:43:02
Güncelleme :16 Nisan 2011 Cumartesi 12:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?