3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

TÜYAP'tan kampanyalı fuar

Bursa'da 16-20 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Bursa Mobilya Dekorasyon ve Tasarım Fuarı, Gelin Damat 2009 ile Güzellik ve Kişisel Bakım Ürünleri Fuarı'nda cazip fiyatlarla yeni ürünler satışa sunulacak.

Fuarlar, Bursa Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından, Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Mobilya Dekorasyon Sanayicileri ve İş Adamları Derneği iş birliğiyle düzenlenecek. Mart ayından beri düzenlenen 9 fuarla ekonomiye önemli katkı sağladıklarını söyleyen Bursa Tüyap Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "Düzenlediğimiz fuarlara yurt içi ve dışından çok sayıda firma katıldı. Bursa'daki sanayici ve işadamlarıyla buluşan yabancı müteşebbisler sayesinde önemli iş bağlantıları kuruldu.

Memleketin dış ticaretine önemli katkı sağlandı. Ancak durmayacağız. Cumartesi günü yeni fuarlarımızla Bursalılarla buluşuyoruz. 125 firmanın katılacağı fuarlarda mobilya, güzellik ürünleri almak isteyenler ve evlilik hazırlığı yapanlar için cazip fiyatlarla kampanyalı ürünler satışa sunulacak. Kampanyalı satışlar perakende olarak gerçekleştirilecek. Tüm Bursalıları fuarlara katılmaya davet ediyorum" dedi.

MODSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yedikardeş, Bursa'da gerçekleştirilen fuarların çevre illere de yayılması gerektiğini söyledi. Fuarcılık konusunda TÜYAP ile 2 yıldır iş birliği yaptıklarını belirten Yedikardeş, mobilya dekorasyon fuarını çevre illeri de kapsayacak şekilde genişletmeyi hedeflediklerini kaydetti. Yedikardeş, fuarların sektörlerin ayakta kalması için önemli rol oynadığını vurguladı.

MODSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Vehbi Varlık ise, Bursa'ya gösterdikleri ilgi dolayısıyla TÜYAP yöneticilerine teşekkür etti. Bursa'nın marka kent olabilmesi için fuarların taşıdığı öneme dikkat çeken Varlık, "Bursa'yı Güney Marmara'nın fuar merkezi yapmalıyız. Marka kent olmanın yolu bundan geçer. Kriz olmasına rağmen kararlı bir şekilde fuarlarımız devam ediyor." diye konuştu.

Cumartesi günü TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarlarda oturma grupları, dekorasyon ürünleri, gelin damat ürünleri, kozmetik mamulleri gibi pek çok ürün perakende ve kampanyalı olarak satışa sunulacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2009 Çarşamba 12:01:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?