6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

TV 14 yaşındaki çocuğu öldürdü

86 EKRAN TELEVİZYON 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ

Bursa'da annesinin mutfakta yemek yaptığı sırada çizgi film izleyen 14 yaşındaki çocuk, düşen 86 ekran televizyon ile koltuk arasında sıkışarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi Darmstad Caddesi üzerinde bir apartmanda meydana geldi. Annesi Tuğba Şimşek'in kız kardeşine yemek yaptığı sırada, 14 yaşındaki İsmail Ahmet Şimşek çok sevdiği çizgi filmi izlemeye başladı. Bir süre sonra fişi çekmek isteyen Şimşek'in üzerine televizyon düştü. Koltuk ile televizyon arasında sıkışan çocuk bağırmaya başlayınca anne Tuğba Şimşek hemen odaya koştu. Anne, boğulduğunu fark ettiği oğlunu komşuların yardımıyla kurtararak özel hastaneye kaldırmak istedi. Talihsiz çocuk yolda hayatını kaybetti.

Zihinsel engelli İsmail Ahmet Şimşek'in evde plazma televizyon olmasına rağmen eski kasa 86 ekran televizyonda maç ve çizgi film izlemeyi çok sevdiği öğrenildi. Olay sırasında İstanbul'da olan baba Zeki Şimşek ise, "Annesi yemek yaparken çizgi film izlemek istemiş. Fişi çekince televizyonun altında kalmış. Rehabilitasyon merkezine götürüyorduk ama faydası olmadı. Kaderimiz buymuş. Evde plazma olmasına rağmen o televizyonu çok seviyordu" dedi.

İsmail Ahmet Şimşek'in cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

86 EKRAN TELEVİZYON 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ
86 EKRAN TELEVİZYON 14 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2010 Cuma 11:27:02
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 14:30:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?