3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

TV programlarına gönderme

Bursa'da fen lisesi öğrencileri, televizyonların son günlerdeki moda programlarını sahneledikleri bir tiyatro gösterisiyle eleştirdiler. Öğrencilerin inanılmaz performansı velilerden ve izleyenlerden büyük alkış topladı.

Bursa Ali Osman Sönmez Fen Lisesi öğrencileri, Yıldırım Kültür Merkezi'nde sahneye koydukları yıl sonu müsameresiyle, televizyondaki programların aile hayatına olan olumsuz etkilerini ortaya koydular. 2 sahnelik tiyatro gösterisi geceye katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile velilerden büyük ilgi gördü.

Öğrencilerin özellikle, "Esra Kızkurusu ile Desti İzdivaç" ve "Bir Yıldız Doğuyar Dağların Ardından" başlıklı gösterisi dikkat çekti. Öğrenciler, futbol fanatikliği, televizyon ve internet bağımlılığını da tiyatral bir dille eleştirdi.

Okul Müdürü Hakkı Altun, fen lisesi öğrencilerinin bugüne kadar asosyal olarak görüldüğünü ifade ederek, "Onlar şimdiye kadar fen derslerine kafa yoran herhangi bir s osyal aktiviteye katılmayan öğrenciler olarak görülürdü. Ama ortaya koydukları bu muhteşem gösteriyle, sosyal faaliyetlerde de ne kadar başarılı olduklarını ortaya koydular" dedi.

Öğrenci velileri adına konuşan Murat Sevinç de, "Bu gösteride emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Böyle anlamlı ve güzel mesajlar veren gösteri sergiledikleri için kendileriyle gurur duyuyoruz" diye konuştu
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 13:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?